Dragii mei,

Ca sa incep cu ‚pe scurt’,  s-a nascut din pasiunea pentru uleiuri esentiale.

Mai ‚pe lung’, povestea decurge cam asa. Am descoperit uleiurile esentiale si le-am adorat de la prima ultilizare. Le-am integrat in obiceiurile zilnice de mentinere a sanatatii si bunastarii mele si a intregii mele familii, apoi, incetul cu incetul am constatat ca produsele chimice, cosmeticele nesanatoase, si chiar produsele traditionale de curatire si ingrijire au inceput sa dispara din peisaj, facand tot mai mult loc minunatei lumi a uleiurilor esentiale si a produselor care le contin.

Asa se face ca a aparut si nevoia de accesorii care sa imi usureze si sa imi imbunatateasca experienta cu uleiuri esentiale, incepand de la depozitare, transport, difuzare si bineinteles, accesorizare . Am inceput timid, cu o geanta de depozitare pentru sticlutele comandate, apoi cateva sticlute cu roll in care sa imi fac blend-urile preferate. Curand mi-am dat seama ca am nevoie de un organizator si pentru aceste roll-uri.

A urmat etapa bijuteriilor! Magica, etapa! Pai doamnelor, daca tot purtam bratari, de ce sa nu le folosim pentru difuzarea uleiurilor noastre preferate? Eu adepta eficientei fiind, am facut rapid legaturile.

Au urmat bineinteles, bratari si accesorii pentru copii. Cine are prunci in casa, stie cum sta treaba cu „mami, vreau si eu!”, nu?

Nici sotul nu s-a lasat mai prejos, si-a dorit si el sa difuzeze uleiuri esentiale in masina, si uite asa am ajuns la car diffuser sau chiar bratari, pentru ca stiu eu ca si domnilor le place sa se accesorizeze elegant

Si tot in ritmul acesta, cate una, cate alta, a luat usor, usor nastere o linie de accesorii pentru uleiuri esentiale de toata frumusetea! (zise cioara ) Am pornit de la nevoile mele, apoi am simtit nevoia umana si impulsul naturall de a impartasi aceste accesorii si cu altii.

Imi doresc din toata inima sa va bucurati de ele si de experienta noua a utilizarii uleiurilor esentiale impreuna cu accesoriile ! Ah, si inca ceva… Do what makes your soul happy! Always! 😉

Cu drag, Maria