Comenzi, livrare si transport

Cum cumpar

Produsele pot fi comandate prin intermediul magazinului online naturall-essentials.com

Produsul pe care doresti sa il comanzi poate fi gasit fie prin utilizarea meniului ce contine categoriile de produse, fie prin folosirea campului „Cautare”. In momentul in care apesi „Adauga in cos” produsul va fi automat transferat in cosul de cumparaturi.

Dupa adaugarea in cos a tuturor produselor pe care doresti sa le comanzi, procesul de cumparare se continua prin apasarea butonului  si parcurgerea paginii de comanda, unde se completeza datele personale si informatiile legate de livrare.

Comanda ta este incheiata cu succes cand iti va fi afisata (si trimisa pe e-mail) factura proforma corespunzatoare comenzii tale, cu stadiul „In curs de confirmare”. In momentul procesarii comenzii, vei primi un e-mail prin care ti se va comunica noul status al comenzii „Comanda confirmata”.

Cu ajutorul numelui de utilizator si a parolei introduse, vei putea sa te autentifici pentru a vedea istoricul sau stadiul comenzilor sau pentru a face comenzi ulterioare..

Procesarea comenzilor

Timpul total de procesare si livrare al comenzii tale este intre 2 – 6 zile lucratoare* astfel: timpul de procesare al unei comenzi in depozitele noastre este de 1 – 3 zile lucratoare iar timpul pentru livrarea comenzii prin serviciile de curierat este de 1 – 3 zile lucratoare.

*Zile lucratoare se refera la zilele din cursul saptamanii, excluzand sambata, duminica si sarbatorile legale.

Metoda de plata

Puteti cumpara produsele de pe site-ul www.naturall-essentials.con folosind urmatoarele instrumente de plata:

  • Ramburs (cash) la livrarea coletului

Contravaloarea produselor si a serviciilor comandate pot fi achitate curierului chiar la livrarea acestora la adresa specificata de dumneavoastra..

  • Online cu card bancar prin EuPlatesc (Visa/Maestro/Mastercard).

Daca ati ales metoda de plata ” Online prin card bancar „ este necesar sa completati un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra in pagina securizata a procesatorului de plati.

 – Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro)

se efectuaeaza prin intermediul sistemului „3-D Secure” elaborat de organizatiile care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant.

 – „3-D Secure” asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata,

la nici un moment de timp, pe serverele magazinului sau pe serverele procesatorului de plati, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard.

Important de stiut! – Pentru platile prin card bancar nu este perceput nici un comision!

Costul transportului

Pe teritoriul Romaniei este de 18 RON pentru localitatile aflate in aria de acoperire a companiilor de curierat.

Pentru localitatie aflate in afara retelei companiilor de curierat, calculul costului de transport se va efectua punctual, in momentul procesarii comenzii. Administratorul site-ului www.naturall-essentials.com isi rezerva dreptul de a modifica pretul transportului in cazul in care compania de curierat utilizata de www.naturall-essentials.com percepe taxe pentru kilomentrii suplimentari pana la adresa de destinatie a comenzii.

Pentru comenzile cu o valoare mai mare de 300 RON, transportul este gratuit in localitatile aflate in aria de acoperire a companiilor de curierat.